Analytiker, der forudsagde september Bitcoin Crash forudsiger rally til $ 14k

Bitcoin har gennemgået en stærk korrektion fra højdepunkterne på $ 13.850, der blev sat tidligere i denne uge. Ved gårsdagens laveste handel handlede kryptovalutaen for $ 12.900.

Analytikere mener, at Bitcoin forbliver indviklet i en uptrend på trods af korrektionen på dette marked. En historisk nøjagtig analytiker delte en analyse  der indikerer, at kryptokurrency har stor sandsynlighed for at konsolidere herfra i de kommende uger. Denne konsolidering skal følges med et breakout mod $ 14.000 og derefter potentielt yderligere gevinster, når vi nærmer os slutningen af november.

Bitcoin kunne stige højere i ugerne fremad: analytiker

Bitcoin forventes at tomme højere i de kommende uger på trods af den nylige svaghed på markedet. Kryptovalutahandleren, der i august forudsagde, at BItcoin ville falde til $ 9.800, delte diagrammet nedenfor i går.

Det viser, at BTCs nylige prishandling ligner meget en konsolideringsperiode efter slutningen af juli-rally til $ 11.000. Denne fraktalsammenligning indikerer, at Bitcoin vil udvikle sig lidt højere til midten af november, når en top på $ 14.000 og derefter fortsætte med at konsolidere derfra. Bitcoin, der flytter til $ 14.000 fra nuværende niveauer, vil markere et 4,5% -rally.

Denne forventning om en bullish konsolidering stemmer overens med forventet usikkerhed omkring det amerikanske præsidentvalg. Omkring tidspunktet for disse valg tøver markederne ofte, da der kan være usikkerhed om, hvem den valgte kandidat vil være, og hvordan deres politik vil påvirke økonomien.

Grundlæggende forbliver bullish for Bitcoin

Grundlæggende tendenser forbliver hausse for den førende kryptokurrency. Bill Barhydt, administrerende direktør for Bitcoin og digital aktivudveksling Abra, sagde for nylig:

”For et par uger siden øgede jeg mit ejerskab af #Bitcoin betydeligt, og det er nu 50% af min investeringsportefølje. Hvorfor? Jeg tror #Bitcoin er den bedste investeringsmulighed i verden lige nu. Der er tre grunde til, at jeg mener, at dette er sandt i dag…. Grundlæggende, teknisk og sentiment. ”

PayPal er også begyndt at integrere kryptokurver i sine tjenester. Analytikere siger, at dette er afgørende for Bitcoin, da det vil introducere millioner i dette rum.