Cointelegraph lanseeraa Markets Pro -salausteknologiaalustan, jonka tarjoaa TIE

Live-beetatesti viittaa siihen, että salausmarkkinoiden historiallinen analyysi yhdistettynä reaaliaikaisiin olosuhteisiin ja sijoittajien mielipiteisiin voi olla erittäin informatiivista.

Cointelegraph Markets Pro , tietofoorumi , joka on suunniteltu tasapainottamaan kryptovaluuttamarkkinoiden toimijoiden toimintaedellytyksiä, on nyt yleisön saatavilla onnistuneen live-testausjakson jälkeen.

Alusta, joka on ollut kehityksessä vuoden ajan, on tulos salaustuotemarkkinoiden ja omaisuuden hintojen muutosten tärkeimmistä tekijöistä. Sen ovat kehittäneet Cointelegraph ja The TIE, johtava salaustietojen, analytiikan ja ohjelmistojen toimittaja, joka laskee tärkeimmät hedge-rahastot, markkinatakaajat ja tiskit asiakkailleen.

Testataan VORTECS-pisteet

Alustan ytimessä on VORTECS Score, joka vertaa yli 130 krypto-omaisuuden nykyisiä markkinaolosuhteita historiallisesti samanlaisiin markkinamaisemiin. Alkuperäinen algoritmi analysoi näitä historiallisia olosuhteita ja etsii yhtenäisiä markkinakäyttäytymismalleja seuraavina päivinä.

„Vaikka salausmarkkinat saattavat tuntua epävakailta, volatiliteetti osoittaa usein huomattavaa johdonmukaisuutta“, sanoi Cointelegraphin toimitusjohtaja Jay Cassano. „Vaikka olemme kaikki tietoisia siitä, että aiempi kehitys ei osoita tulevia tuloksia, Markets Pro -alusta yhdistää mielipiteiden analyysin ja sosiaalisen median toiminnan reaaliaikaisiin markkinaolosuhteisiin tavalla, joka antaa meille mahdollisuuden luoda hyvin erityisiä malleja.“

„Historia ei ennusta, mutta se voi olla syvästi informatiivinen.“

VORTECS-beetatestaus antoi vakuuttavia tuloksia TIE: n toimitusjohtajan Joshua Frankin mukaan.

„Testasimme kaikki pisteet, jotka ylittivät tietyn kynnyksen live-beetavaiheessamme“, selitti Frank. „Kun tietyn salausteknologian VORTECS-pisteet ylittivät 70, hintojen nousu oli keskimäärin 7,61% seuraavien 24 tunnin aikana ja 25,9% seuraavien seitsemän päivän aikana.“

Frank huomautti, että kun pisteet ylittivät 80 kynnyksen, omaisuuden voitot olivat 8,58% seuraavien 24 tunnin aikana – ja 28,2% seuraavalla viikolla.

„Tietysti, koska suurin osa salakirjoittajista on siirtymässä muihin omaisuuseriin, kuten Bitcoin, todellinen menestysmitta härkämarkkinoilla on, tuottivatko nämä kynnysarvot ylittäneet varat voittoja koko salamarkkinoita vastaan“, jatkoi Frank.

„Ja itse asiassa, juuri näin tapahtui – viikon aikana 70 pistemäärän saamat varat saivat keskimäärin 21,3% kolikoiden joukosta ja nousivat 23,8%: iin yli 80 pistettä saaneista varoista.“