Komiker Bill Burr: ‚Jeg får Bitcoin! F—- Dette! ‚

Komikeren Bill Burr har sett lyset etter å ha hørt Anthony Pompliano forklare ulempene med arvsystemer.

Bitcoin-oksen Anthony Pompliano har nettopp overtalt Bill Burr, en av de største komikerne i verden, til å investere i cryptocurrency.

I en 1. juli-episode av Bill Bert Podcast – så oppkalt etter komikeren og hans medverten Bert Kreischer – sa Burr at han kjøpte Bitcoin ( BTC ), etter at en av hans berømte banning-belaste tirader kulminerte med uttrykket: “Jeg får Bitcoin! f — dette s —! ”.

Pomp kommenterte på Twitter etter intervjuet: “Jeg kaller det nå. 1. juli 2020 sparket Bill Burr og Bert Kreischer i gang et historisk 18-måneders Bitcoin oksemarked. “

Komedie for utdanning

Pompliano, AKA Pomp, var nettopp ferdig med å utdanne duoen om hvordan banker ikke kan gi mer enn $ 250 000 i beskyttelse fra Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) for noen kontoer.

Burr, som har en nettoverdi på omtrent 12 millioner dollar, risikerer å tape mye penger hvis en bank skal brette seg, med mindre fiat-formuen hans var veldig spredt. Komikeren siktet seg til at „ukvalifiserte“ bankmenn bruker pengene sine for å gjøre overskudd, og hevdet at de blåste opp boligmarkedet.

“Du lager denne hele boblingen, og når det hele går til — får du fortsatt en bonus, og du vil bare gi meg 250 av millionbeløpene mine? Hvordan er det lovlig? Jeg får Bitcoin! f — dette s —! ”

Blockchain Monopol

Duoen spurte Pomp om nesten alt økonomisk, fra gamle systemer og inflasjon til historien om cryptocurrency tilbake til Satoshi. Selv om han ikke lurte seg fra å bruke finansiell lingo, holdt Pomp sine analogier enkle, og forklarte distribuerte hovedbøker som et monopolspill der alle sporer pengene.

Etter hvert ble samtalen praktisk, og paret spurte om dagens pris – 9 2332 dollar i skrivende stund – og hvordan krypto holdes. Pomp foreslo til og med Burr å vurdere å legge til Bitcoin som et alternativ for betalinger for sine komedieserier, mens Kreischer også uttrykte interesse for å gruve cryptocurrency.

Svar fra seere var generelt positive ved trioens utveksling.

„Pomp forklarer BTC til to visekrakkende komikere så godt at de virkelig er fascinert,“ sa Twitter-brukeren jeffcrow.

Redditor Peter4real godkjente også Bitcoin-læreren for å ha forklart konseptet til Burr: „Han er kritisk, men prøver å forstå at det er noe råttent i økonomien som berører alle unntatt de rike.“

Rom for humor

Å være komikere tok imidlertid Burr og Bert seg tid til å få Pomp til å humre ved en rekke anledninger med uttalelser som blant annet “Bitcoin er som Cardi B: du har hørt om henne, men aldri hørt om sangene hennes.” Burr kastet ut navnet på en person han oppfant hos Fed da han ble utfordret på sin kunnskap, noe som nesten fikk Pomp til å falle ut av stolen og lo.

Da de så klipp av intervjuet, var også medlemmer av Crypto Twitter raske til å prøve seg på noen få vitser. Bruker LowkeyKyrie sa: „Bill, blink to ganger i neste klipp hvis du blir holdt som gissel til du skyver nok Bitcoin.“