Moderna COVID-19 Vaksine nyheter sender Bitcoin til en ny 2020 High

Moderna Therapeutics kunngjorde vellykkede resultater av studier for COVID-19-vaksinen. Dette sendte selskapets aksjer til himmelen mens Bitcoin kartla en fersk høyde for 2020.

Situasjonen rundt en mulig vaksine for det nye koronaviruset COVID-19 fortsetter å utvikle seg.

I dag kunngjorde Moderna Therapeutics, et av verdens største farmasøytiske selskaper, at de foreløpige dataene viser at koronavirusvaksinen er mer enn 94% effektiv.

Dette sendte aksjekursen høyere og større indekser, som alle handler i det grønne etter mandagens marked. Det er imidlertid ikke alt, da bitcoins pris også stiger, og viser en ny 2020-høyde over $ 16.600.

Moderna deler positive prøveresultater på COVID-19 vaksine

Flere positive nyheter kom i dag på COVID-19-vaksinefronten. En av de største medisinutviklerne, Moderna Therapeutics, delte de gode nyhetene med hensyn til vaksinen.

I følge en CNBC-rapport viser prøvedata fra den innledende fasen tre at selskapets vaksine er mer enn 94% effektiv for å forhindre viruset. Snakk om saken var administrerende direktør i selskapet, Stephane Bancel, som sa:

Denne positive midlertidige analysen fra fase 3-studien har gitt oss den første kliniske validering av at vaksinen vår kan forhindre COVID-19 sykdom, inkludert alvorlig sykdom.

Rett etter at nyheten så dagslys, økte selskapets aksjer. Dette ble også godt mottatt fra hele markedet, da store indekser også handler i greenen. I skrivende stund er S&P 500 oppe med mer enn 1,1%, mens NASDAQ og Dow Jones Industrial Average også kartlegger lignende økninger.

Nyheten kommer kort tid etter at Pfizer også kunngjorde suksessen med sine vaksineprøver i forrige uke.

Bitcoin øker til et nyttår høyt over 16 600 dollar

Det ser ut til at historien gjentar seg. Da Pfizer kunngjorde de vellykkede resultatene av sine forsøk, økte bitcoin-prisen og nesten brøt den forrige årlige høyden. Imidlertid, som CryptoPotato rapporterte, gikk kryptovalutaen også i verdi og tapte $ 600 veldig snart etter det før den var i stand til å komme seg.

Nå virker ting litt like, selv om BTC på dette tidspunktet er på vei opp. Det klarte å klokke en intradag-høyde på $ 16,640 på Binance, og etterlot den forrige årlige høyt godt bak.

Det gjenstår å se, men om kryptovalutaen kan opprettholde dette momentumet, eller om vi vil se en repetisjon for siste gang. I skrivende stund handler BTC rundt $ 16.600.